Vinkkejä monikanavaisen sisällöntuotannon tehostamiseen

#sisällöntuotannontehostaminen #sisällöntuotanto #somekouluttaja #somemarkkinointi #somemarkkinointiblogi #somevalmentaja #vaikuttajamarkkinointi Aug 09, 2022
Sisällöntuotannon tehostaminen. Somekouluttaja. Somevalmentaja. Verkkovalmennus. AamunValoConsulting. Annika Hagman

Vinkit monikanavaisen sisällöntuotannon tehostamiseen

Sisällöntuotannon tehostaminen on yksi niistä asioista, joilla voit tehdä itsellesi suuremman palveluksen kuin aluksi ymmärrätkään. Sisällöntuotantoa tehostamalla vapautat aikaa itsellesi tärkeämpiin asioihin ja poistat stressiä.

Minulla on käytössäni Instagram, Facebook, LinkedIn ja Twitter tilikin löytyy, mutta se on erittäin vähäisellä käytöllä ollut viime vuosina. Nyt olen ajatellut laajentaa myös blogin puolelle ja alkaa tekemään TikTokia. Aika monta kanavaa siis pitää ottaa haltuun.  Välillä sisällöntuotanto soljuu kuin itsestään ja tekeminen on suurta nautintoa! Upea tunne kun tietää, että joku toinen saa minun tekemästä sisällöstä itselleen hyötyä tai iloa!

Välillä tulee kuitenkin hetkiä, että runosuoni ei kuki. Ei sitten millään. Sometukos. Silloin täytyy luovuutta hakea paikoista, jotka ovat itselle mieluisia. Minulle ne ovat luonto, visuaalisesti kauniit asiat ja liikunta. Kun runosuoni on taas saatu auki ja sisältöä alkaa pukata, kannattaa sitä yhtä aihetta hyödyntää moneen kanavaan ja vieläpä jakaa se osiin.

Tässä pari vinkkiä sinulle monikanavaiseen sisällöntuotantoon ja siihen kuinka saada helpommin sisältöä:

1. Esimerkiksi blogiteksti tai podcast on loistava esimerkki. Kirjoitettuasi blogin tai äänitettyäsi podcastin, jaa sen sisältö useampaan pienempään osaan ja jaa ko. sisältöä sitten somekanavissasi 2-4 eri postauksena! Tuota osa videona, osa tekstinä kuvien kera. Näin saat samasta teemasta kuin itsestään useamman sisällön someesi ja lisäksi kanavat pysyvät yhtenäisenä ja tukevat toimintaasi!

2.Tiesitkö, että kun aikaa on kulunut jonkin verran, voit hyödyntää tätä samaa sisältöä myös uudelleen. Muokkaat hieman tekstiä eri perspektiiviin ja teet eri visuaalisen ilmeen ja avot taas mennään!

3. Jaa ristiin. Suosittele podcastiasi somessasi, suosittele someasi podcastissasi.

Toivottavasti näistä vinkeistä on sinulle hyötyä omassa sisällöntuotantoprosessissasi!

P.S. Mikäli kaipaat jelppiä sisällöntuotantoasi tehostamiseen, tutustu tarkemmin edulliseen verkkovalmennukseeni ”Tehosta Sisällöntuotantoasi -vapauta aikaa itsellesi”.

LIITY SISÄPIIRIINI!

Saat noin 2 kertaa kuukaudessa sähköpostiisi motivaatiota, inspiraatiota sekä vinkkejä ajankohtaisista aiheista. Puhumattakaan eväistä kohti unelmaasi! Sisäpiiriläiset saavat myös bonuksia vuoden mittaan.

Liity Sisäpiiriini!