Mitä tarvitaan menestymiseen?

#blogi #menestyjänmindset #menestyminen #sisällöntuotannontehostaminen #sisällöntuotanto #somekouluttaja #somekoulutus #somemarkkinointi Aug 24, 2022
Aamuvalo Consulting somekouluttaja someverkkovalmennus

Mitä tarvitset menestymiseen?

Myönnetään. Ei ole mitään yksinkertaista reseptiä siihen, miten menestytään tai muuten maailma olisi menestyjiä pullollaan. Mutta on olemassa kolme piirrettä ja toimintatapaa, joiden avulla menestyminen on todennäköisempää kuin ilman niitä.

       1. Sinnikkyys
          Jos kaikki pitää saada mullekaikkihetinyt-periaatteella tai jos heti ensimmäiseen
          vastoinkäymiseen luovuttaa, todennäköisesti menestys jää saamatta.
          Sinnikkäällä tekemisellä useimmiten lopussa kiitos seisoo.

  1. Säännöllinen ja systemaattinen tekeminen
    Paitsi että tekeminen on sinnikästä, sen tulee olla säännöllistä ja järjestelmällistä. Sinne tänne roiskiminen silloin tällöin ei tuo optimaalisia tuloksia. Sinulla täytyy olla suunnitelma, jota noudatat. Otat säännöllisesti askeleita kohti unelmaasi. Välillä se vaatii investointejakin. Ja kehittymistä ja kehittämistä.

  2. Verkostoituminen
    Harva pärjää yksin. Tavalla tai toisella tulet tarvitsemaan menestyjän tielläsi muita ihmisiä. Joko henkisenä tukena tai konkreettisena apuna. Itse autan yrittäjiä henkilöbrändäyksessä, kouluttamalla heitä markkinoinnissa tai he ovat ulkoistaneet somemarkkinointinsa minulle. Tällöin heillä vapautuu aikaa omaan ydintoimintaansa ja menestymisen edellytykset on tuplattu; minä ammattilaisena saan parasta tulosta aikaan somessa samaan aikaan kun he käyttävät omaa ammattitaitoaan hyödyksi ja keskittyvät sen tekemiseen mitä parhaiten osaavat! Monella näkyy jo ensimmäiset menestyksen portaat edessä ja voi sitä tunnetta ja riemua!!

     4. Asenne
         Sitä on oltava hemmetisti menestyäkseen. Hiirulaiset jäävät jalkoihin. Menestyjän mindset.

Onko sinulla homma hallussa?

 



Jos tarvitset apua sisällöntuotannon tehostamiseen, mulla on seuraava startti Tehosta Sisällöntuotantoasi- vapauta aikaa itsellesi-verkkovalmennukseen ke 31.8.
Jos tekeminen sisällöntuotannossa takkuaa, aina on kiire eikä ideoitakaan meinaa keksiä, säännöllisyydestä puhumattakaan, tuu mukaan. Saat kaupan päälle 30 sisältöideaa (sis.myös  ideat videoihin!).

LIITY SISÄPIIRIINI!

Saat noin 2 kertaa kuukaudessa sähköpostiisi motivaatiota, inspiraatiota sekä vinkkejä ajankohtaisista aiheista. Puhumattakaan eväistä kohti unelmaasi! Sisäpiiriläiset saavat myös bonuksia vuoden mittaan.

Liity Sisäpiiriini!